• NYX Faceawards Indonesia 2017 Top 15 Dreaming in Candy by Alayyal Hikmah

    "to keep, to give, to be a better person" Dreaming in Candy by Alayyal Hikmah Top 15 #NYXFaceawards Indonesia 2017 #NYXFaceawardsIndonesia2017 Please vote aku di link: http://www.nyxcosmetics.co.id/faceawards Setiap dari kamu bisa memilih aku sebanyak tiga kali dalam sehari. Please vote terus aku setiap hari ya.. Voting dimulai tgl 1-5 Juni follow me on: instagram https://www.instagram.com/alaiyalh https://www.instagram.com/samsara.mua/ Video: Bst Production https://www.instagram.com/bst_production Supported by: Breaker Video https://www.instagram.com/breaker_video Shoot & Edit: Atok: https://www.instagram.com/atho28/ Syaikhul: https://www.instagram.com/syaikhul_musonef/ Agus Mujib: https://www.instagram.com/agusmujib/

    published: 31 May 2017
  • Dreaming Life in Bali - Indonesia ! (4K)

    Welcome in Paradise of Bali ! Diving with sharks, manta ray ... Rice fields out of sight and wonderful landscapes ! Bali was my best trip ever !! Instagram: @Chris_Vanouu Facebook: @Chris Vanouu Snapchat: Chris_Vanouu Like and subscribe for more videos guy's :)

    published: 27 Jul 2016
  • DREAMING IN CANDY | TOP 15 | Nyx Face Awards Indonesia

    Hai semua!! TERIMA KASIH SEBANYAK BANYAKNYA BUAT YANG UDAH VOTE AKU (GAK NYANTAI). Berkat vote kalian, aku masuk ke babak selanjutnya di Nyx Face Awards Indonesia 2017 yaitu TOP 15. Tema challenge kali ini adalah Dreaming in Candy. I had a lot of fun making this video. Walaupun green screennya rada alay tapi seru banget bikinnya hahahah (I will learn more later on). Look ini terinspirasi dari gummy bear. I really worked hard on this video as always, apalagi dengan waktu yang sangat terbatas hahah. Kalau kalian suka video ini dan mau liat karya aku selanjutnya di Nyx Face awards, please bantu vote di https://faceawards.nyxcosmetics.co.id/ Tinggal cari nama aku dan pencet vote. Satu account bisa vote 3 kali sehari jadi kalau kalian pikir aku pantas untuk lanjut ke TOP 6 please help me vo...

    published: 01 Jun 2017
  • Dreaming In Candy - TOP 15 NYX FACE Awards Indonesia 2017 | Amyra Irzanti

    Halo semuanya! This is my 2nd challenge videoooo of NYX FACE Awards Indonesia 2017 untuk bisa maju ke babak TOP 6. I hope you enjoy the video as much as i do! VOTE ME PLEASEEEEE Caranya: 1. Buka link faceawards.nyxcosmetics.co.id 2. Cari nama aku "AMYRA IRZANTI" 3. Klik VOTE 1 akun email bisa 3x vote dalam sehari (yg udah vote sebelumnya tinggal langsung login aja) SPECIAL THANKS TO: Allah SWT, the one who make all of this happend My big family - mom, dad, sisters and brother and also the others NYX Cosmetics Studio - Mas Bayu dan Kak Jaqueline Video and editing by Lychee Production https://www.youtube.com/channel/UCdr0VZb_OtCbs2JWm6TUzWA And also my besties: Miranti Anggraini @mirantinggrn Rizqia Faradiba @rizqiafaradiba Pradipta Baskara @dipbaskara Haykal Erlanda @haykalerlanda P...

    published: 31 May 2017
  • Indonesia Dreaming Surfing Lombok

    published: 23 Sep 2014
  • Jack Jersey Anita Dreaming Orginalversion - LOVE FROM INDONESIA-

    EINE SCHÖNE ERINNERUNG AN SEIN GEBURTS ORT CIMAHI IN SEIN HEIMATLAND INDONESIEN UND SEINE MUSIK--VIEL SPAß UND GRÜSSE VON DANICA

    published: 14 Jun 2013
  • Indonesia Dreaming

    This summer i had the awesome opportunity to go to the islands of Indonesia with my father to meet up the a great group of people called Surfing the Nations this was a 3 week trip but all together was about 30 days. On our trip we reached out to villages that were very unfamiliar with foreigners. We gave out clothes and medicine to the villages. We Traveled to some of the best surf destinations including Sumbawa island and Desert Point, Lombok.

    published: 02 Aug 2015
  • 10 AMAZING Mind Blowing Facts About Lucid Dreaming

    Instagram: infinitewaters http://www.ralphsmart.com Feel Alive by Ralph Smart. The New Book Now Available Below: http://www.ralphsmart.com/index.php/the-book/ My Website: http://ralphsmart.com Personal Consultations.: http://www.ralphsmart.com/index.php/1to1-sessions/ Instagram: infinitewaters Facebook: https://www.facebook.com/infinitewatersworld

    published: 30 Mar 2015
  • Indonesia dreaming!

    6 Weeks travelling around Indonesia with the love of my life. 3 weeks on Bali 1 Week on Gili's 1 week on Lombok 1 Week on Sumbawa Very basic edit with some average free software we downloaded but you will get the idea of the trip we had. All footage was shot on a Gopro HD 2. Enjoy! Songs: Intro - The Xx Flower - Moby Solitude is bliss - Tame Impala

    published: 28 Jun 2013
  • A Beginners Guide to Lucid Dreaming

    ...End credit spelling errors soon to be corrected... ...We know... Team project by: Ivan Moe- Illustration, Line Work/Color, Final Compositing Phil Johnson- Line Work/Color Design Nate Berney- Line work, Initial Script Casey Hall- Voice Talent

    published: 01 Apr 2014
  • Kim Soo Hyun Asia Tour 2014 in Indonesia - Dreaming

    To see THE FAN MEETING pictures: go to my Twitter http://twitter.com/mithakomala

    published: 26 Apr 2014
  • Crayon Shin-chan: Fast Asleep! Dreaming World Big Assault!

    During his sleep, Shinnosuke enters a fantasy world where he could find all his favorite things, starting from chocolates, cakes and young beautiful girls. But it soon turns out to be a nightmare world where Shinnosuke, his friends and family get trapped and are unable to escape. They've also met a mysterious girl named Saki who is somehow connected to these dreams. Now it is up to Shinnosuke and the Kasukabe Defence Group to save their dreams and escape from the nightmare world.

    published: 14 Jun 2016
  • YUK BUAT FIDGET SPINNER DI MINECRAFT! - Minecraft Indonesia

    ● Cara Mendapatkan CommandBlock : /give @p minecraft:command_block ● Fidget Spinner Command : http://www.theredengineer.com/fidget-spinner.html ✔ Subscribe / Berlangganan (Gratis!) https://www.youtube.com/channel/UCmCKu42dBpkfVpxSzp7d9Kg?sub_confirmation=1 ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● Instagram: https://www.instagram.com/a.syahbanur/ ● Facebook: https://www.facebook.com/thedreamcraft/ ● Business Inquiress Contact me : ytdreamcraft@gmail.com ==Music== Outro by Nightcore - Spice (High Massive Remix) link : https://www.youtube.com/watch?v=7nm2ett-SkU & Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/ Keep Dreaming!

    published: 15 Jun 2017
  • Kim Soo Hyun - Dreaming (1st Memories in Indonesia Fan Meeting)

    April 25 2014 Kim Soo Hyun 1st Memories in Indonesia Fan Meeting Skeeno Exhibition Hall, Gandaria City

    published: 27 Apr 2014
  • William Aliotti | Indonesian Dreaming

    Last month our native Caribbean surfer, William Aliotti, discovered the perfection offered by the Mentawaii Islands and was lucky enough to catch the best swell of the year in the Indian Ocean. For almost 10 days, William and his crew shared perfect, hollow waves from 3 foot to 10 foot, lefts and rights. Enjoy this clip, possibly the best of his young life. Don't forget to follow William on FB before his world trip planned beginning of December. www.facebook.com/William.Aliotti.Official -Music- Song: Species American Artist: ASG Album: ...The Amplification of Self Gratification iTunes: http://georiot.co/Z25

    published: 13 Nov 2013
  • Lucid Dreaming menggunakan metode Ganzfeld experiment

    Pada video kali ini saya akan share sebuah tips Lucid Dreaming menggunakan ganzfeld experiment seandainya anda melakukan praktek ini tetapi tidak berhasil lucid dreaming setidaknya anda akan mengalami efek berhalusinasi Seperti Efek psychedelic tapi tanpa menggunakan LSD, jamur atau obat-obatan...ya.... Saat ini bila saya ingin LD tidak perlu menggunakan lagi ganzfeld experiment ataupun menggunakan metode meditasi ataupun metode2 lawas seperti metode MILD technique, WBTB technique ataupun WILD technique,sama seperti ketika kita pertama kali belajar main gitar,saat itu kita membutuhkan guru pembimbing,saat itu juga ketika praktek masih melihat mengintip chord kunci gitar di buku sambil baca lirik saat itu juga saat belajar kita masih menyamakan nada suara dan nada gitar agar harmonis tida...

    published: 08 Feb 2016
NYX Faceawards Indonesia 2017 Top 15 Dreaming in Candy by Alayyal Hikmah

NYX Faceawards Indonesia 2017 Top 15 Dreaming in Candy by Alayyal Hikmah

  • Order:
  • Duration: 6:17
  • Updated: 31 May 2017
  • views: 2792
videos
"to keep, to give, to be a better person" Dreaming in Candy by Alayyal Hikmah Top 15 #NYXFaceawards Indonesia 2017 #NYXFaceawardsIndonesia2017 Please vote aku di link: http://www.nyxcosmetics.co.id/faceawards Setiap dari kamu bisa memilih aku sebanyak tiga kali dalam sehari. Please vote terus aku setiap hari ya.. Voting dimulai tgl 1-5 Juni follow me on: instagram https://www.instagram.com/alaiyalh https://www.instagram.com/samsara.mua/ Video: Bst Production https://www.instagram.com/bst_production Supported by: Breaker Video https://www.instagram.com/breaker_video Shoot & Edit: Atok: https://www.instagram.com/atho28/ Syaikhul: https://www.instagram.com/syaikhul_musonef/ Agus Mujib: https://www.instagram.com/agusmujib/
https://wn.com/Nyx_Faceawards_Indonesia_2017_Top_15_Dreaming_In_Candy_By_Alayyal_Hikmah
Dreaming Life in Bali - Indonesia ! (4K)

Dreaming Life in Bali - Indonesia ! (4K)

  • Order:
  • Duration: 2:25
  • Updated: 27 Jul 2016
  • views: 3672
videos
Welcome in Paradise of Bali ! Diving with sharks, manta ray ... Rice fields out of sight and wonderful landscapes ! Bali was my best trip ever !! Instagram: @Chris_Vanouu Facebook: @Chris Vanouu Snapchat: Chris_Vanouu Like and subscribe for more videos guy's :)
https://wn.com/Dreaming_Life_In_Bali_Indonesia_(4K)
DREAMING IN CANDY  | TOP 15 | Nyx Face Awards Indonesia

DREAMING IN CANDY | TOP 15 | Nyx Face Awards Indonesia

  • Order:
  • Duration: 10:15
  • Updated: 01 Jun 2017
  • views: 3129
videos
Hai semua!! TERIMA KASIH SEBANYAK BANYAKNYA BUAT YANG UDAH VOTE AKU (GAK NYANTAI). Berkat vote kalian, aku masuk ke babak selanjutnya di Nyx Face Awards Indonesia 2017 yaitu TOP 15. Tema challenge kali ini adalah Dreaming in Candy. I had a lot of fun making this video. Walaupun green screennya rada alay tapi seru banget bikinnya hahahah (I will learn more later on). Look ini terinspirasi dari gummy bear. I really worked hard on this video as always, apalagi dengan waktu yang sangat terbatas hahah. Kalau kalian suka video ini dan mau liat karya aku selanjutnya di Nyx Face awards, please bantu vote di https://faceawards.nyxcosmetics.co.id/ Tinggal cari nama aku dan pencet vote. Satu account bisa vote 3 kali sehari jadi kalau kalian pikir aku pantas untuk lanjut ke TOP 6 please help me vote 3 kali sehari dari tanggal 1 Juni sampai 5 Juni 2017. Sebelumnya thank youu soososo muuch untuk supportnya. WE CAN DO THIS AGAIN GUYS!! •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 👉🏻 STALK ME 😉 ❤️ TWITTER: @puterimodiyanti ❤️ INSTAGRAM: @puterimodiyanti ❤️ YOUTUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/modiyantiputeri ❤️ BUSINESS INQUIRIES: modiyantiputeri@gmail.com
https://wn.com/Dreaming_In_Candy_|_Top_15_|_Nyx_Face_Awards_Indonesia
Dreaming In Candy - TOP 15 NYX FACE Awards Indonesia 2017 | Amyra Irzanti

Dreaming In Candy - TOP 15 NYX FACE Awards Indonesia 2017 | Amyra Irzanti

  • Order:
  • Duration: 8:30
  • Updated: 31 May 2017
  • views: 3409
videos
Halo semuanya! This is my 2nd challenge videoooo of NYX FACE Awards Indonesia 2017 untuk bisa maju ke babak TOP 6. I hope you enjoy the video as much as i do! VOTE ME PLEASEEEEE Caranya: 1. Buka link faceawards.nyxcosmetics.co.id 2. Cari nama aku "AMYRA IRZANTI" 3. Klik VOTE 1 akun email bisa 3x vote dalam sehari (yg udah vote sebelumnya tinggal langsung login aja) SPECIAL THANKS TO: Allah SWT, the one who make all of this happend My big family - mom, dad, sisters and brother and also the others NYX Cosmetics Studio - Mas Bayu dan Kak Jaqueline Video and editing by Lychee Production https://www.youtube.com/channel/UCdr0VZb_OtCbs2JWm6TUzWA And also my besties: Miranti Anggraini @mirantinggrn Rizqia Faradiba @rizqiafaradiba Pradipta Baskara @dipbaskara Haykal Erlanda @haykalerlanda PRODUCT MENTIONED: Update soon SONG IN THIS VIDEO: Backward Love - Bob Bradley Strut The Funk - Barry Gledden/Richard Kimmings/Frank Mizen/Jason Pedder Follow me on my other social media, Instagram: @amyrairzanti & @amyrairzantimakeup Snapchat: amyrairzanti Ask.fm: amyrairzanti Facebook Fan page: amyrairzantimakeup For Business Inquiries: Email: amyrairzanti@yahoo.com And also check my online shop, Instagram: @makeupcabinets
https://wn.com/Dreaming_In_Candy_Top_15_Nyx_Face_Awards_Indonesia_2017_|_Amyra_Irzanti
Indonesia Dreaming   Surfing Lombok

Indonesia Dreaming Surfing Lombok

  • Order:
  • Duration: 17:18
  • Updated: 23 Sep 2014
  • views: 37
videos
https://wn.com/Indonesia_Dreaming_Surfing_Lombok
Jack Jersey  Anita Dreaming   Orginalversion - LOVE FROM INDONESIA-

Jack Jersey Anita Dreaming Orginalversion - LOVE FROM INDONESIA-

  • Order:
  • Duration: 7:11
  • Updated: 14 Jun 2013
  • views: 74816
videos
EINE SCHÖNE ERINNERUNG AN SEIN GEBURTS ORT CIMAHI IN SEIN HEIMATLAND INDONESIEN UND SEINE MUSIK--VIEL SPAß UND GRÜSSE VON DANICA
https://wn.com/Jack_Jersey_Anita_Dreaming_Orginalversion_Love_From_Indonesia
Indonesia Dreaming

Indonesia Dreaming

  • Order:
  • Duration: 2:47
  • Updated: 02 Aug 2015
  • views: 157
videos
This summer i had the awesome opportunity to go to the islands of Indonesia with my father to meet up the a great group of people called Surfing the Nations this was a 3 week trip but all together was about 30 days. On our trip we reached out to villages that were very unfamiliar with foreigners. We gave out clothes and medicine to the villages. We Traveled to some of the best surf destinations including Sumbawa island and Desert Point, Lombok.
https://wn.com/Indonesia_Dreaming
10 AMAZING Mind Blowing Facts About Lucid Dreaming

10 AMAZING Mind Blowing Facts About Lucid Dreaming

  • Order:
  • Duration: 3:25
  • Updated: 30 Mar 2015
  • views: 200881
videos
Instagram: infinitewaters http://www.ralphsmart.com Feel Alive by Ralph Smart. The New Book Now Available Below: http://www.ralphsmart.com/index.php/the-book/ My Website: http://ralphsmart.com Personal Consultations.: http://www.ralphsmart.com/index.php/1to1-sessions/ Instagram: infinitewaters Facebook: https://www.facebook.com/infinitewatersworld
https://wn.com/10_Amazing_Mind_Blowing_Facts_About_Lucid_Dreaming
Indonesia dreaming!

Indonesia dreaming!

  • Order:
  • Duration: 11:14
  • Updated: 28 Jun 2013
  • views: 117
videos
6 Weeks travelling around Indonesia with the love of my life. 3 weeks on Bali 1 Week on Gili's 1 week on Lombok 1 Week on Sumbawa Very basic edit with some average free software we downloaded but you will get the idea of the trip we had. All footage was shot on a Gopro HD 2. Enjoy! Songs: Intro - The Xx Flower - Moby Solitude is bliss - Tame Impala
https://wn.com/Indonesia_Dreaming
A Beginners Guide to Lucid Dreaming

A Beginners Guide to Lucid Dreaming

  • Order:
  • Duration: 5:01
  • Updated: 01 Apr 2014
  • views: 1509965
videos
...End credit spelling errors soon to be corrected... ...We know... Team project by: Ivan Moe- Illustration, Line Work/Color, Final Compositing Phil Johnson- Line Work/Color Design Nate Berney- Line work, Initial Script Casey Hall- Voice Talent
https://wn.com/A_Beginners_Guide_To_Lucid_Dreaming
Kim Soo Hyun Asia Tour 2014 in Indonesia - Dreaming

Kim Soo Hyun Asia Tour 2014 in Indonesia - Dreaming

  • Order:
  • Duration: 2:45
  • Updated: 26 Apr 2014
  • views: 2416
videos
To see THE FAN MEETING pictures: go to my Twitter http://twitter.com/mithakomala
https://wn.com/Kim_Soo_Hyun_Asia_Tour_2014_In_Indonesia_Dreaming
Crayon Shin-chan: Fast Asleep! Dreaming World Big Assault!

Crayon Shin-chan: Fast Asleep! Dreaming World Big Assault!

  • Order:
  • Duration: 1:33
  • Updated: 14 Jun 2016
  • views: 31541
videos
During his sleep, Shinnosuke enters a fantasy world where he could find all his favorite things, starting from chocolates, cakes and young beautiful girls. But it soon turns out to be a nightmare world where Shinnosuke, his friends and family get trapped and are unable to escape. They've also met a mysterious girl named Saki who is somehow connected to these dreams. Now it is up to Shinnosuke and the Kasukabe Defence Group to save their dreams and escape from the nightmare world.
https://wn.com/Crayon_Shin_Chan_Fast_Asleep_Dreaming_World_Big_Assault
YUK BUAT FIDGET SPINNER DI MINECRAFT! - Minecraft Indonesia

YUK BUAT FIDGET SPINNER DI MINECRAFT! - Minecraft Indonesia

  • Order:
  • Duration: 14:25
  • Updated: 15 Jun 2017
  • views: 46941
videos
● Cara Mendapatkan CommandBlock : /give @p minecraft:command_block ● Fidget Spinner Command : http://www.theredengineer.com/fidget-spinner.html ✔ Subscribe / Berlangganan (Gratis!) https://www.youtube.com/channel/UCmCKu42dBpkfVpxSzp7d9Kg?sub_confirmation=1 ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● Instagram: https://www.instagram.com/a.syahbanur/ ● Facebook: https://www.facebook.com/thedreamcraft/ ● Business Inquiress Contact me : ytdreamcraft@gmail.com ==Music== Outro by Nightcore - Spice (High Massive Remix) link : https://www.youtube.com/watch?v=7nm2ett-SkU & Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/ Keep Dreaming!
https://wn.com/Yuk_Buat_Fidget_Spinner_Di_Minecraft_Minecraft_Indonesia
Kim Soo Hyun - Dreaming (1st Memories in Indonesia Fan Meeting)

Kim Soo Hyun - Dreaming (1st Memories in Indonesia Fan Meeting)

  • Order:
  • Duration: 3:18
  • Updated: 27 Apr 2014
  • views: 10085
videos https://wn.com/Kim_Soo_Hyun_Dreaming_(1St_Memories_In_Indonesia_Fan_Meeting)
William Aliotti | Indonesian Dreaming

William Aliotti | Indonesian Dreaming

  • Order:
  • Duration: 4:13
  • Updated: 13 Nov 2013
  • views: 3645
videos
Last month our native Caribbean surfer, William Aliotti, discovered the perfection offered by the Mentawaii Islands and was lucky enough to catch the best swell of the year in the Indian Ocean. For almost 10 days, William and his crew shared perfect, hollow waves from 3 foot to 10 foot, lefts and rights. Enjoy this clip, possibly the best of his young life. Don't forget to follow William on FB before his world trip planned beginning of December. www.facebook.com/William.Aliotti.Official -Music- Song: Species American Artist: ASG Album: ...The Amplification of Self Gratification iTunes: http://georiot.co/Z25
https://wn.com/William_Aliotti_|_Indonesian_Dreaming
Lucid Dreaming menggunakan metode Ganzfeld experiment

Lucid Dreaming menggunakan metode Ganzfeld experiment

  • Order:
  • Duration: 12:25
  • Updated: 08 Feb 2016
  • views: 7495
videos
Pada video kali ini saya akan share sebuah tips Lucid Dreaming menggunakan ganzfeld experiment seandainya anda melakukan praktek ini tetapi tidak berhasil lucid dreaming setidaknya anda akan mengalami efek berhalusinasi Seperti Efek psychedelic tapi tanpa menggunakan LSD, jamur atau obat-obatan...ya.... Saat ini bila saya ingin LD tidak perlu menggunakan lagi ganzfeld experiment ataupun menggunakan metode meditasi ataupun metode2 lawas seperti metode MILD technique, WBTB technique ataupun WILD technique,sama seperti ketika kita pertama kali belajar main gitar,saat itu kita membutuhkan guru pembimbing,saat itu juga ketika praktek masih melihat mengintip chord kunci gitar di buku sambil baca lirik saat itu juga saat belajar kita masih menyamakan nada suara dan nada gitar agar harmonis tidak fals,ketika lancar alat2 untuk belajar main gitar tidak dibutuhkan lagi,kita bisa harmonis memainkan gitar dan hapal lirik serta chord,bahkan saat itu juga kita bisa memainkan (lagu sama) dengan menciptakan chord2 gitar lain nya sesuai karakter suara kita,begitu juga hal nya dengan metode2 lucid dreaming,karena metode2 itu ditujukan untuk mentriger otak kita dan juga sebagai sarana untuk berlatih.....
https://wn.com/Lucid_Dreaming_Menggunakan_Metode_Ganzfeld_Experiment